• Slovenian
  • English

Opening Hours : Pearlsmile Slovenija, Dunajska cesta 433, Ljubljana - SI

Postopek

koarak 1

1. KORAK

PEARLSMILE® osebje s pomočjo palete za določitev barve zob določi vašo trenutno obarvanost zob.

koarak 2

2. KORAK

Izmeri se predpisana količina gela PEARLSMILE® ter se vstavi v poseben ustnik. Ob vsaki storitvi se uporablja poseben komplet izdelkov PEARLSMILE®, ki se po uporabi zavrže.

koarak 3

3. KORAK

Nastavi se čas trajanja osvetlitve s hladno LED svetlobo za aktivacijo gela PEARLSMILE®.


 
a

korak 4

4. KORAK

Primerjava in ocena doseženega rezultata beljenja z metodo PEARLSMILE®.


 
a

 
a
 
a
 
a
 
a
 
a

Svetovna inovacija beljenja zob PEARLSMILE®

Napredek moderne tehnologije ponuja luksuz, kot je snežno bel nasmeh, dostopen vsem. Za razliko od klasičnega beljenja zob inovativna metoda PEARLSMILE® temelji na uporabi gela v kombinaciji s hladnimi LED lučmi, kar omogoča nežno, vendar učinkovito beljenje zob, brez poškodb sklenine ali dlesni in popolnoma brez bolečin. Metoda PEARLSMILE® osvaja uporabnike po vsem svetu z osupljivimi rezultati – bleščeče belim nasmehom že v dvajsetih minutah. Poskrbite za vašo najlepšo preobrazbo – bleščeče bel nasmeh!

beljenje-zob-predstavitev

Popolnoma neboleče in neškodljivo beljenje zob

beljenje-zob-demonstracijaPEARLSMILE® belilni gel ne poškoduje zobne sklenine in dlesni, hladne LED luči v postopku obenem zmanjšujejo dehidriranost zobnih in obzobnih tkiv. Kombinacija gela in luči metode PEARLSMILE® omogoča popolnoma neškodljivo in neboleče beljenje zob, z rezultatom, ki si ga želi vsak – sijoče bel nasmeh.
OSUPLJIV REZULTAT V  samo 20 MINUTAH

beljenje-zob-rezultatMetoda PEARLSMILE® je 100 % kozmetična storitev. Dolžina postopka beljenja je različna, odvisna je predvem od naravne barve zob, stopnje obarvanosti in odtenka beline, ki ga želimo doseči. Postopek beljenja traja med 21 in 45 minutami. Bleščeče bel nasmeh vam je torej na voljo v manj kot eni uri. Sprostite se v udobnem naslanjaču in uživajte v pričakovanju bleščečega nasmeha!

DO 9 ODTENKOV SVETLEJŠA BARVA ZOB

beljenje-zob-odtenkiPo prvem obisku bo odtenek vaših zob svetlejši tudi do devet odtenkov. Rezultati se razlikujejo od posameznika do posameznika. Med postopkom posebni gel PEARLSMILE® nevtralizira pigment v zgornji plasti zobnega tkiva. Beljenje z metodo PEARLSMILE® lahko ponavljate neomejeno in ohranjate popolno belino svojih zob. Smejte se sijoče!
BLEŠČEČE BEL NASMEH po dostopni ceni

zadovoljna-strankaBeljenje zob z metodo PEARLSMILE® ne zahteva profesionalne stomatološke opreme in osebja. Iz tega razloga je storitev beljenja z metodo PEARLSMILE® cenovno ugodnejša od ostalih postopkov. Postopek je popolnoma neboleč in neškodljiv, prinaša pa osupljive rezultate s pomočjo inovacije gela PEARLSMILE®. Privoščite si bleščeče bel nasmeh vsak dan ali za posebne priložnosti: poroko, zmenek, pomemben sestanek, razgovor za službo, nastop, zabavo, maturantski ples ali druge pomembne dogodke v vašem življenju. Smejte se in Svet se bo smejal z vami!